Galeria jonë

Informacioni i Kontaktit

Punë profesionale dhe materiale unike Ne krenohemi duke qenë ndërtues - duke krijuar zgjidhje arkitekturore dhe krijuese për t'i ndihmuar njerëzit të realizojnë vizionin e tyre dhe t'i bëjnë ato një realitet. Dëshironi të punoni me ne? design Shikoni Projektet Arti në mobileri moderne Ne krenohemi duke qenë ndërtues - duke krijuar zgjidhje arkitekturore dhe krijuese për t'i ndihmuar njerëzit të realizojnë vizionin e tyre dhe t'i bëjnë ato një realitet. Dëshironi të punoni me ne? quality Shikoni Projektet Qëndro i inspiruar më diqka me ndryshe Ne krenohemi duke qenë ndërtues - duke krijuar zgjidhje arkitekturore dhe krijuese për t'i ndihmuar njerëzit të realizojnë vizionin e tyre dhe t'i bëjnë ato një realitet. Dëshironi të punoni me ne? ILIRAKOS Shikoni Projektet

“Edhe nëse nuk keni një skicë të gatshme të asaj që dëshironi – ne do t’ju ndihmojmë të merrni rezultatin që keni ëndërruar.”

[ miresevini ne webfaqen tone ]

Nga Skica te Jeta

Filozofia themelore e studios tonë është të krijojë zgjidhje individuale, estetikisht mahnitëse për klientët tanë përmes zhvillimit të shpejtë të projekteve që përdorin stile dhe arkitekturë unike. Edhe nëse nuk keni një skicë të gatshme të asaj që dëshironi – ne do t’ju ndihmojmë të merrni rezultatin që keni ëndërruar.

[ SHËRBIMET TONA ]

Çfarë mund të ofrojmë

Projektimi dhe Planifikimi

Ne do t'ju ndihmojmë të merrni rezultatin që keni ëndërruar.

Zgjidhje me porosi

IliraKos, realizon prodhimin në bazë të kërkesës.

Mobilje & Dekor

Ne krijojmë dhe prodhojmë linjat e dizajnit të produktit tuaj.